VÄRIKUULASOTA – PAINTBALL – SPLÄTTIS

Paintball

Paintball

arenaharbor

Rakkaalla lajilla on monta nimeä! Olipa kyseessä paintball, värikuulasota tai splättis, niin meidän paintball-keskus on oikea valinta ja pääset kokemaan lajin viehätyksen!
Arenaharbor-elämyspuisto on perustettu 2015 ja se on erikoistunut paintball eli värikuulapelien järjestämiseen. Järjestämme ohjattuja pelejä kahdella pelikentällä ympäri vuoden niin junnuille, polttariporukoille, TYKY-ohjelmaksi tai vaikka synttäritapahtumaksi. Toinen kenttämme on valaistu, joten pelit onnistuvat ympäri vuoden. Lisäksi vuokraamme varusteita mukaan mm. mökkireissulle tai erilaisiin tapahtumiin.

Yhteydenotto

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Mille päivälle haluat tehdä varauksen?
PP dot KK dot VVVV
Mihin aikaan haluaisit aloittaa pelit? Vuorot ovat kestoltaan 2h.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Pelikentämme sijaitsee Helsingin Vuosaaressa, missä ohjatut pelitapahtumat sekä varusteiden mukaan vuokraus tapahtuu. Pelikentällä on pukukoppi, johon omat varusteet voidaan jättää säilöön pelien ajaksi.
​​
Ohjatuissa peleissä ohjaaja on mukana käynnistämässä pelit, sekä paikalla pelien ajan varmistamassa, että paintball-elämys on varmasti onnistunut. Ohjaaja laittaa kaikki varusteet valmiiksi ennen pelejä ja pitää koulutuksen ennen pelien alkua.

Peli soveltuvat n. 12-vuotiaasta eteenpäin, ja harkinnan mukaan myös nuoremmille. Nuoremmille pelaajille meillä on Junnupaintball: Samantyylinen peli, jossa pelataan pienemmillä 0,50 cal kuulilla, kun aikuisten peleissä pelataan 0,68 cal kuulilla.

Kaikki varusteemme ovat markkinoiden turvallisimpia ja CE-merkittyjä. Paintball -kuulissa käytämme vain ECO-kuulia, jotka eivät ole haitallisia ympäristölle.

Mikäli haluat varata tapahtuman, täytä yhteydenottolomake tai soita asiakaspalveluumme.

mukaan vuokraus

Haluatko saada paintball-varusteet vaikka mökille mukaan? Tämä onnistuu meiltä hyvin. Vuokraamme laadukkaita paintball-varusteita mukaan mm. mökille, saareen sekä yrityksille erilaisiin tapahtumiin.

Varusteet ovat valmiiksi pakattuja käteviin kuljetuslaatikoihin, jossa ne kulkevat näppärästi ja pienessä tilassa. Vuokrauksen yhteydessä saatte opastusta varusteiden turvalliseen käyttöön.

Tarjoamme lisäksi puhelintuen vuokra-ajaksi mikäli kysymyksiä pelien aikana ilmenee.

hinnasto

Palvelumme

  • Ohjattu paintball
  • Paintball-varusteet mukaan
  • Junnupaintball
  • Nälkäpeli

Aukioloaikamme

Pelipuistosta voitte varata vuoroja vuoden jokaisena päivänä 

Yhteystiedot

040 160 8684
[email protected]

Ruusuniementie 6
00980 Helsinki