JUNNUPAINTBALL – VÄRIKUULASOTA – PAINTBALL

Junnupaintball

junnuPaintball

arenaharbor

Junnupaintball on lähes samanlaista kuin vanhemmille suunnattu paintball-peli. Pelin tarkoituksena on merkata toinen värikuula-aseella, jolloin toiseen pelaajaan jää merkki osumasta. Osuman saatua pelaaja siirtyy pois pelikentältä ja pääsee takaisin peliin mukaan heti seuraavalle kierrokselle.

Yksi pelikierros kestää noin 5 minuuttia ja niitä ehditään pelien aikana ottamaan noin kymmenkunta, jolloin kaikki pääsevät nauttimaan liikunnasta ja jännityksestä.

Yhteydenotto

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Mille päivälle haluat tehdä varauksen?
PP dot KK dot VVVV
Mihin aikaan haluaisit aloittaa pelit? Vuorot ovat kestoltaan 2h.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Junnupaintball värikuulat ovat kooltaan 0,50 cal, joka on pienempi kuin vanhempien peleissä. Kuulan pienenemmän koon ansiosta värikuula ei kirpaise läheskään yhtä paljoa kuin isommat kuulat.

Junnupaintball peleissä pidetään halutessa lisäksi ”luotiliivejä” jotka turvaavat kehon aluetta osumilta. Kaikilla pelaajilla on pelien aikana päällä paintball kasvosuojaimet, jotka turvaavat kasvoja sekä silmiä. Maskit ovat CE-hyväksyttyjä.

Pelien aikana ohjaaja on kentällä neuvomassa sekä valvomassa pelien kulkua, jotta pelit kulkevat sujuvasti ja turvallisesti. Ennen pelien alkua käydään läpi turvallisuusohjeet sekä käyttäytäminen paintball-merkkaimien kanssa.

Vanhemmat voivat olla mukana seuraamassa pelejä ja kentälle saa tuoda omia eväitä, herkkuja, sekä juotavia. Pelikenttä on ainoastaan Teidän käytössä pelien ajan, jolloin tämä on oiva paketti lasten synttäreihin, urheiluiseurojen tapahtumiin tai vaikka koulun liikuntapäivätapahtumaksi.

Turvavarusteet ja värikuulat

Tärkein ja pakollinen suojavaruste on maski. Maski suojaa silmät, kasvot ja korvat. Maskia pidetään päässä aina kentällä ollessa, eikä sen riisuminen ole sallittua missään tilanteessa. Maskeina ei saa käyttää aurinkolaseja, suojalaseja, motocrosslaseja, taktisia laseja tai muitakaan kasvosuojia, jotka eivät ole varta vasten suunniteltu paintball-käyttöön. Aina ennen peliä on hyvä tarkistaa linssin kunto, maskin kireys sekä suoritettava mahdollinen huurteenesto. Pelien ohjaaja opastaa maskien käytössä.

Värikuulat ovat värikuulamerkkaimen ammuksia. Ne koostuvat elintarvikeväristä, limettihedelmästä, liivatteesta, polyetyleeniglygolista (PEG) ja vedestä. Kuulat ovat täten periaatteessa jopa syömäkelpoisia, ne eivät vain ole erityisen hyvän makuisia (eivätkä elintarvikelaatuisia). 

Haljennut värikuula hajoaa kokonaan luonnossa viimeistään kuukaudessa. Värikuulan ”maali” on vesiliukoista ja lähtee pesussa pois vaatteista noin 30 asteen lämpötilassa. Pelikentältä saatte tietysti paintball-haalarit vaatteiden suojaksi ennen pelejä.

Lasten synttärit

Hauska vaihtoehto Hoplop -syntymäpäiville!

Pelikenttä on ainoastaan Teidän käytössä pelien ajan, jolloin tämä on oiva paketti lasten synttäreihin. Vanhemmat voivat olla mukana seuraamassa pelejä ja kentälle saa tuoda omia eväitä, herkkuja setä juotavia.

Pelikentällä ei ole juoksevaa vettä, mutta pelipuistosta voitte ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa. Grilli ja mikroaaltouuni ovat aina käytössänne. Mikäli eväät tarvitsevat astioita otathan sellaiset mukaan.

Junnupaintball on suosittu synttäriohjelma, joka jää varmasti mieleen. Vietä ikimuistoiset lasten synttärit meillä. Kysy lisää!

hinnasto

Palvelumme

  • Ohjattu paintball
  • Paintball-varusteet mukaan
  • Junnupaintball
  • Nälkäpeli

Aukioloaikamme

Pelipuistosta voitte varata vuoroja vuoden jokaisena päivänä 

Yhteystiedot

040 160 8684
[email protected]

Ruusuniementie 6
00980 Helsinki