NÄLKÄPELIT – HUNGER GAMES – ARCHERY TAG

nälkäpeli

nälkäpeli

arenaharbor

Arenaharbor -pelipuiston Nälkäpeli on vertaansa vailla; siinä joukkueet jaetaan kahteen ryhmään ja ne ”taistelevat” pehmusteluilla jousipyssyillä Nälkäpelin tyyliin. Pelityyppiä voisi verrata värikuulasotaan tai polttopalloon, jossa osumasta tippuu pois.

Nälkäpelin nuolien kärjissä on pehmusteet eivätkä ne satuta pelaajaa. Suojana pelaajalla on suojamaski, samanlainen joita käytetetään paintball-peleissä. Pelissä ei ole rajoitettua nuolimäärää vaan pelaaja voi ampua nuolia niin paljon kun haluaa.

Virallinen pelikenttä on kooltaan 24 x 11 m, mutta peliä voi pelata myös isommalla, tai pienemmällä kentällä. Pelin alussa harjoitellaan 15 min jousien käyttöä ja käydään säännöt läpi.

Arenaharborilla on kaksi omaa pelikenttää Helsingin Vuosaaressa, jossa pelit onnistuvat ympäri vuoden ulkona. Toinen pelikentistä on valaistu. Pelikentästä ei peritä erillistä maksua kun tapahtuma järjestetään Arenaharborin omalla pelikentällä. Halutessanne myös muut pelikentät ovat mahdollisia.

Junnu-nälkäpeli

Hauska vaihtoehto Hoplop-syntymäpäiville! Nälkäpelissä lapset pääsevät liikkumaan ulkona urheilun parissa. Nuolet eivät satu pehmeän pehmusteen ansiosta ja kasvot on suojattuja paintball-maskilla. Ohjaaja on peleissä turvallisuutenne vuoksi ja valvomassa, että kaikki noudattavat sääntöjä.

Peleihin saa tuoda omat eväät sekä juotavat, jolloin synttärisankari saa haluamansa herkut. Pelikentällä on lisäksi grilli, joka on vapaassa käytössä pelien ajan. Voit varata pelit soittamalla tai sähköpostilla.

Nälkäpeli omalla pelikentällä

Ilmainen Arenaharborin pelikenttä on käytössänne mutta halutessanne voitte varata myös oman pelikentän. Mahdollinen kenttävuokra ei sisälly hintoihimme. Toimitamme varusteet sovittuun paikkaan pk-seudulla ja laitamme kaikki valmiiksi ennen pelejä.

Voittajajoukkue on se, joka kerää eniten pisteitä pelin aikana. Pelit voi järjestää missä tahansa Suomessa, mistä löytyy sopiva alue pelien järjestämiseen.

Nälkäpeli mukaan

Oletteko suunnittelleet tapahtumaa mökillä tai polttariohjelmaa, jossain päin Suomea? Vuokraamme Nälkäpeli varusteet myös mukaan, jolloin voitte itse päättää milloin ja missä pelaatte.

Ennen vuokrausta käymme läpi pelien kulun ja kuinka peli kulkee turvallisesti. Vuokrauksen ajan käyttävissänne on puhelintuki mikäli peleistä tulee kysyttävää.

Voit myös yhdistää eri pelejä vuokraukseen, esim. Paintball + Nälkäpeli (kysy tarjous kombosta).

hinnasto

Palvelumme

  • Ohjattu paintball
  • Paintball-varusteet mukaan
  • Junnupaintball
  • Nälkäpeli

Aukioloaikamme

Pelipuistosta voitte varata vuoroja vuoden jokaisena päivänä 

Yhteystiedot

040 160 8684
[email protected]

Ruusuniementie 6
00980 Helsinki